fbpx

Tak for din interesse!

Her har jeg samlet lidt materiale i form af avisklip, udtalelser og videoeksempler på min optræden.

Jeg koster 8800 kroner til alle former for firmaarrangementer og byfester. Der er ikke moms på kunstnerhonorarer og det indeholder også kørsel i hele Danmark… det er altså med andre ord det totale beløb du skal af med!

Indslaget varer ca. 60 minutter, hvoraf de sidste 15 minutter er fælles underholdning. Jeg kan derfor sagtens starte imens folk spiser osv.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller sms’e på telefon 22 82 40 85 eller skrive en e-mail på kontakt@henrikbruhn.dk.

Video

Se min præsentationsvideo, Go’ aften Danmark klip med Hans Pilgaard og Comedy-Kurens afslutningsshow

Udtalelser

Hej Henrik!

Jeg vil bare lige sige på Stofas og mine vejne at vi synes det var et super godt show du leverede i lørdags i Lystrup. Mange tak for det og det kunne godt være at det blev en anden gang hvis du er frisk på det :0) Ha’ det godt!

Pernille S

Stofa A/S

Hej Henrik
Tak for sidst!
Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger, og alle synes det var en kanon optræden du havde.

Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så fantastisk, – jeg er rigtig glad for at det var dig vi bookede.

Møgeltønder IF

Hej Henrik

Tak for din underholdning i fredags på EUC Syd

Det har kun været gode tilbagemeldinger, alle syntes det var super godt.

EUC Syd

Det var det. Jeg håber du nu er overbevist om at jeg kan levere underholdning i topklasse til din fest. Du er som sagt velkommen til at skrive en e-mail eller ringe/sms’e på 22 82 40 85 og alternativt kan du bruge denne formular for at høre om jeg er ledig:

Udfyld denne formular, så hører du fra mig senest imorgen!